AVUSTRALYA

ileVize Danışmanı

AVUSTRALYA

VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER

TİCARİ & İŞVERENLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • Avustralya,vize başvurusu için evrak listeleri aşağıdaki gibi sıralanmıştır
  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport.
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotoğraf.
  • Eksiksiz doldurulmuş Avustralya Vizesi Başvuru Formu. ( Tarafımızdan doldurulmaktadır. )
  • Firmadan davetiye. ( İş Seyahatlerinde )
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avustralya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe.
  • Otel Rezervasyonu
  • Ulaşım Rezervasyonu ( Uçak, feribot, vb … )
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli. )
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Şirket Banka Hesabı
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise… )
  • 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Tarafımızdan yapılmaktadır. )
  • Kredi Kartı Ekstreleri ( Son aylara ait. )
SİGORTALI ÇALIŞANLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER 

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport.
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotoğraf.
  • Eksiksiz doldurulmuş Avustralya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • İş Seyahati ise; Avustralya ülkesindeki Firmadan Davetiye ( Avustralya ülkesinden gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • Turistik Seyahat ise; Uçak rezervasyonu ve Avustralya ülkesinde yaşayan kişi veya kişiler tarafından gönderilmiş davetiye ; davetiye yok ise konfirme edilmiş otel rezervasyonu ( Avustralya ülkesinden gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Avustralya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Avustralya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , şirketteki görevinizi , masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.

Evrak Listesini Aşağıdaki gibi Takip Edin

  • Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )
  • Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )
  • Ssk işe giriş bildirgesi ( Orjinal ve bir adet fotokopi )
  • Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli – imzalı )
  • Ssk Prim Dökümü ( Ssk’dan Orjinal alınacak )
  • Şirket Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Yazısı ( Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir )
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı( Var ise )
  • Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )
  • 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü’nden )
ÖGRENCİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport.
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotoğraf.
  • Eksiksiz doldurulmuş Avustralya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak Rezervasyonu
  • Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • Avustralya Konsolosluğu Vize Departmanı’na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )
  • Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü’nden )
EMEKLİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport.
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotoğraf.
  • Eksiksiz doldurulmuş Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak Rezervasyonu
  • Avustralya Konsolosluğu Vize Departmanı’na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli Cüzdanı Orjinali ve Fotokopisi
  • Sağlık Karnesi ve Fotokopisi
  • Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları orjinali
  • Banka Hesap Cüzdanı
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü’nden )

Evraklarınızı Tamamladıktan sonra Bizimle Bu Linki tıklayarak iletişime geçebilirsiniz.

Yazar hakkında

Vize Danışmanı administrator

Almanya Vize ve Schengen Vize başvurularınız için,sitemiz üzerinden ücretsiz randevu talebinde bulunabilirsiniz ve bizi 0539 821 58 68 numaralı telefondan hertürlü vize işlemleri için arayabilirsiniz.

2 yorum

Serdal çayYayın tarihi2:43 pm - Haz 13, 2019

A2+ E ehliyetim var şoför 10 yıldan beri ehliyeti var otoyedek parcasida çalışıyorum

    Vize DanışmanıYayın tarihi6:50 pm - Haz 13, 2019

    Merhaba, şoför vizesine başvuruda bulunabilirsiniz efendim, detaylı bilgi için telefon numaranızı iletişim bölümünden yazın arayalım sizi. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.

Bir cevap yazın

Hemen Ara