DANİMARKA

ileVize Danışmanı

DANİMARKA

DANİMARKA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BİLGİLER

TİCARİ & İŞVERENLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport.
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotoğraf.
  • Eksiksiz doldurulmuş Danimarka Vizesi Başvuru Formu. ( Tarafımızdan doldurulmaktadır. )
  • Firmadan davetiye. ( İş Seyahatlerinde )
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe.
  • Otel Rezervasyonu

Evraklarınız Gidiş amacınıza Göre Değişkenlik Gösterebilir.Bizimle Bu Linki tıklayarak hazırlamanız gereken,evraklar hakkında bilgi alabilirsiniz.

  • Ulaşım Rezervasyonu ( Uçak, feribot, vb … )
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli. )
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Şirket Banka Hesabı
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise… )
  • 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Tarafımızdan yapılmaktadır. )
  • Kredi Kartı Ekstreleri ( Son aylara ait. )

SİGORTALI ÇALIŞANLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER 

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport.
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotoğraf.
  • Eksiksiz doldurulmuş Danimarka Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • İş Seyahati ise; Danimarka ülkesindeki Firmadan Davetiye ( Danimarka ülkesinden gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • Turistik Seyahat ise; Uçak rezervasyonu ve Danimarka ülkesinde yaşayan kişi veya kişiler tarafından gönderilmiş davetiye ; davetiye yok ise konfirme edilmiş otel rezervasyonu ( Danimarka ülkesinden gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Danimarka konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)

Evraklar Başvuru Durumunuza Göre Değişkenlik Gösterebilir

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , şirketteki görevinizi , masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
  • Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )
  • Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )
  • Ssk işe giriş bildirgesi ( Orjinal ve bir adet fotokopi )
  • Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli – imzalı )
  • Ssk Prim Dökümü ( Ssk’dan Orjinal alınacak )
  • Şirket Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Yazısı ( Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir )
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı( Var ise )
  • Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )
  • 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü’nden )
ÖGRENCİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER 

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport.
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotoğraf.
  • Eksiksiz doldurulmuş Danimarka Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak Rezervasyonu
  • Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • Danimarka Konsolosluğu Vize Departmanı’na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )
  • Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü’nden )
EMEKLİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport.
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotoğraf.
  • Eksiksiz doldurulmuş Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak Rezervasyonu
  • Danimarka Konsolosluğu Vize Departmanı’na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli Cüzdanı Orjinali ve Fotokopisi
  • Sağlık Karnesi ve Fotokopisi
  • Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları orjinali
  • Banka Hesap Cüzdanı
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü’nden )

Yazar hakkında

Vize Danışmanı administrator

Almanya Vize ve Schengen Vize başvurularınız için,sitemiz üzerinden ücretsiz randevu talebinde bulunabilirsiniz ve bizi 0539 821 58 68 numaralı telefondan hertürlü vize işlemleri için arayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

Randevu Al