HOLLANDA

ileadmin

HOLLANDA

HOLLANDA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BİLGİLER

TİCARİ & İŞVERENLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

Hollanda Vizesi Gerekli evraklar,aşağıdaki gibi sıralanmıştır.Evraklarınız gidiş amacınıza göre farklılıklar gösterebilir,lütfen bunları göz önünde bulundurun.

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotoğraf
  • Eksiksiz doldurulmuş Hollanda Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Hollanda’daki Firmadan Davetiye (Hollanda’dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Hollanda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Hollanda konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını, vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe
  • Şirket İmza Sirküleri (Fotokopi)
  • Şirket Vergi Levhası (Fotokopi)
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi (Fotokopi)
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi (Fotokopisi)
  • Şirket Banka Hesap hareketleri Son 6 aylık
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü’nden)
SİGORTALI ÇALIŞANLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER 

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotoğraf
  • Eksiksiz doldurulmuş Hollanda Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Hollanda’daki Firmadan Davetiye (Hollanda dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Hollanda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • Maaş alınan bankadan son 6 aylık hesap hareketleri
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı(Var ise)
  • İşyerinden çalışma yazısı (Islak imzalı,kaşeli)
  • Son 3 aya ait maaş bordrosu
  • İzin yazısı
  • SSK işe giriş bildirgesi
  • SKK hizmet dökümü
  • Ev Tapusu, Araç Ruhsatı (Var ise)
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı (Tarafımızdan Yapılmaktadır)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (Nüfus Müdürlüğü’nden)
EMEKLİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport
  • 2 adet yeni çekilmiş biometrik fotoğraf (beyaz arka fon)
  • Eksiksiz doldurulmuş Hollanda Vize Başvuru Formu (Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Hollanda’da yaşayan kişi veya kişiler tarafından gönderilmiş davetiye ; davetiye yok ise konfirme edilmiş otel rezervasyonu (Hollanda’dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Hollanda konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • Uçak Rezervasyonu (Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Hollanda Konsolosluğu Vize Departmanı’na hitaben yazılmış, seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli yazısı
  • Gayrimenkul (Ev, Arsa) Tapuların Fotokopisi
  • Banka Hesap hareketleri son 6 aylık (bakiyeli ve banka imza sirkülü)

Yazar hakkında

admin administrator

    Bir cevap yazın

    Hemen Ara