Etiket arşivi danimarka vizesi

ileVize Danışmanı

DANİMARKA

DANİMARKA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BİLGİLER

TİCARİ & İŞVERENLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport.
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotoğraf.
  • Eksiksiz doldurulmuş Danimarka Vizesi Başvuru Formu. ( Tarafımızdan doldurulmaktadır. )
  • Firmadan davetiye. ( İş Seyahatlerinde )
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe.
  • Otel Rezervasyonu

Evraklarınız Gidiş amacınıza Göre Değişkenlik Gösterebilir.Bizimle Bu Linki tıklayarak hazırlamanız gereken,evraklar hakkında bilgi alabilirsiniz.

  • Ulaşım Rezervasyonu ( Uçak, feribot, vb … )
  • Şirket İmza Sirküleri
  • Şirket Vergi Levhası
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli. )
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Şirket Banka Hesabı
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi
  • Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise… )
  • 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Tarafımızdan yapılmaktadır. )
  • Kredi Kartı Ekstreleri ( Son aylara ait. )

SİGORTALI ÇALIŞANLAR İÇİN GEREKLİ BELGELER 

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport.
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotoğraf.
  • Eksiksiz doldurulmuş Danimarka Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • İş Seyahati ise; Danimarka ülkesindeki Firmadan Davetiye ( Danimarka ülkesinden gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • Turistik Seyahat ise; Uçak rezervasyonu ve Danimarka ülkesinde yaşayan kişi veya kişiler tarafından gönderilmiş davetiye ; davetiye yok ise konfirme edilmiş otel rezervasyonu ( Danimarka ülkesinden gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Danimarka konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)

Evraklar Başvuru Durumunuza Göre Değişkenlik Gösterebilir

  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Danimarka konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , şirketteki görevinizi , masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.
  • Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )
  • Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )
  • Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )
  • Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )
  • Ssk işe giriş bildirgesi ( Orjinal ve bir adet fotokopi )
  • Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli – imzalı )
  • Ssk Prim Dökümü ( Ssk’dan Orjinal alınacak )
  • Şirket Banka Hesap Cüzdanı veya Banka Hesap Yazısı ( Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir )
  • Şahsi Banka Hesap Cüzdanı( Var ise )
  • Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )
  • 30.000 Euro Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü’nden )
ÖGRENCİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER 

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport.
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotoğraf.
  • Eksiksiz doldurulmuş Danimarka Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak Rezervasyonu
  • Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • Danimarka Konsolosluğu Vize Departmanı’na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )
  • Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü’nden )
EMEKLİLER İÇİN GEREKLİ BELGELER

  • Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport.
  • 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotoğraf.
  • Eksiksiz doldurulmuş Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)
  • Davetiye veya Otel Rezervasyonu
  • Uçak Rezervasyonu
  • Danimarka Konsolosluğu Vize Departmanı’na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe
  • Emekli Cüzdanı Orjinali ve Fotokopisi
  • Sağlık Karnesi ve Fotokopisi
  • Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları orjinali
  • Banka Hesap Cüzdanı
  • Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)
  • Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ( Nüfus Müdürlüğü’nden )
Hemen Ara